Liberija

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Liberija

Некретнина за продају у Либерији

Република Либерија је западноафричка држава која граничи са сјевером са Сијера Леонеом и Гвинејом, а источно од Обале Слоноваче. Недавно су га мучила два грађанска рата која су стотине хиљада избјеглица протјерала и уништила либеријску економију.

Његов главни град је Монровиа

Либерија је земља коју су основали ослобођени робови, а данас Либерија носи ожиљке вишеструких грађанских ратова, удара, политичких револуција и борби за моћ, да не помињемо разорну епидемију еболе.

Економска и политичка ситуација није стабилна и то чини истраживање отежаним за инвеститоре заинтересоване за продају некретнина у Либерији. Ситуација није боља за локално становништво које је у сталном порасту и са све већим стамбеним потребама.

Сигурно је најбоље мјесто за продају некретнина у Либерији Монровиа гдје живи више од милијун Либеријаца. Највећи град у земљи је живо мјесто гдје влада покушава задовољити захтјеве потребних стамбених јединица.

Гбарнга је још један занимљив град у којем можете потражити некретнине за продају у Либерији. Може изгледати само као пропали град у залеђу Либерије, али је дом Универзитета Цуттингтон; један од најпрестижнијих у земљи више од једног века.

 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB